Jdi na obsah Jdi na menu
 


Játrový knedlík s hlívou a uzeninou

12. 1. 2013

 Na játrový knedlík s hlívou ústřičnou a uzeninou budete potřebovat čtyři housky, 250 g kuřecích jater, 75 g šunkového salámu, 3 syrová vejce, 1 lžíci másla, 200 g hlívy ústřičné, 1 paličku česneku, majoránku, grilovací koření, sůl a černý mletý pepř.

 K pečivu nakrájenému na kostky přidejte pokrájená játra, na kostičky nakrájený salám a kousky hlívy. Vmíchejte vejce, máslo, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku, koření a vše promíchejte. Směsí naplňte fólii na tlačenku a vařte v osolené vodě zhruba 30 minut.
knedlik.jpg
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář