Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Chov ukončen.

 

2. dubna 2007 ráno Quinta Pod Bořněm (registrovaná, černá, se standard ušima) porodila 5 miminek - vrh Z. Protože má mimča s Almondem Black Hole (dumbo, velveten, beige), jsou skoro všichni černí až na jedno beige. Tři jsou velvetenci. Doma zůstává černá berkshire velveten holčička s dumbo ušima a beige solid velveten holčina se standard.ouškama. Standard.velveten chlapečka uspal veterinář v Žatci, rengen ukázal tříštivou zlomeninu na ve stehně levé zadní nohy. Velveten holčička a chlapeček s normální srstí šli na mazlíky ke slečnám do Teplic.

Asi budu muset přehodnotit používání klecí, ke zlomenině došlo v době po odstavu, kdy byl malý potkánek v kleci pohromadě s většími kluky.

 Siamská mimi - vrh Y *24.listopadu 2006

Obrazek

 

Necelý tucet miminek má Ela Beris (siamská, seal point, dumbo, velveten). Otcem je Giovanni Beris (siamský, russian point, dumbo), který již odcestoval do nového domova v Německu. Krytí proběhlo v ch.s.Beris v Mostě, děkuji chovatelce Elinky i Giovánka, paní Mirce Veselé. Takže z 11-ti dumbo miminek jsou jen 4 holčičky, zbývá 7 chlapečků a z nich jsou 3 fuzz. Fotky jednotlivých mláďat jsou v albu na InMailu.
 

Rezervace a majitelé:

1. Siamská holčička se st.srstí - u maj. J. Knoppové, Plzeň

2. Siamská holčička velveten zůstává doma

3. Siamská holčička velveten - rezervace Adush.ka

4. Fuzz holčička - u maj. J. Knoppové, Beroun

5. Saténový siam. fuzz chlapeček zůstává doma

6. Siamský fuzz chlapeček - Michaela Švrčková, Hodoňovice

7. Siamský fuzz chlapeček - zamluvený pro Martu Araszewicz z Polski

8. Himalájský chlapeček velveten - volný

9. Siamský chlapeček velveten - u maj. v Praze

10. Siamský chlapeček velveten - u maj. v Praze

11. Siamský chlapeček se st.srstí - u paní L. Knoppové, Beroun

*********************************************************

 

Mikulášská mimi - vrh X * 8. listopadu 2006
 

X jsou potomky zvědavé Jáji Pod Bořněm (standard, americká modrá, hooded) a beta samce - mého mazlíčka Čerta Pod Bořněm (dumbo, rex, černý varieberk). Mimi mají ouška dumbo i standard, dva modří rexatí jsou husky a dvě holčičky hooded.
 

Zamluvený modrý kluk X2

 

*********************************************************

 

Potkánci na mazlíky - vrh W * 30.října 2006
 

 W - Quinta Pod Bořněm x Čert Pod Bořněm zplodili 8 nesourodých rošťáků. Najdete u nich obyčejné uši i uši dumbo, jednoho rexíka, čtyři mimíšky se standardní srstí a tři fuzzíky. Dostanou pouze výpis předků, protože jsem při registraci řekla, že chci zaregistrovat jen jednu slečnu Q (mám po Jerrym švédovi dvě holčiny - Quintu a Quartu) a zatím zabřezla jen princezna bez registrace.


 *********************************************************
 

 Vrh V- fuzz i standard * 27. října 2006

Tatínek Shane je nejlepším fuzzem 3. Speciální výstavy v Praze 2006

V - China Pod Bořněm x Shane Pod Bořněm - maminka je černá dumbo se standardní srstí, sestřenice Isabely. Miminka jsou černá a modrá, všechna dumbo a mají tmavé oči. Fotky mláďat V .

V1. Modrý Vigo je u paní L.Knoppové v Berouně

V2. Modrá fuzz Vesna je v Chotiměři u Dany

 V3 .Černý sameček - Vik je v Praze.

V4. Černý berkšírek Vikísek je u M.Štrougala v Teplicích

V5. Modrá holčička Viky zůstává doma.

**********************************************************

 

 Mláďátka fuzz narozená 24. října 2006 - vrh U
 

Tatínek Shane je nejlepším fuzzem 3. Speciální výstavy v Praze 2006

U - Isabela Pod Bořněm x Shane Pod Bořněm - oba rodiče fuzz, dumbo, máma má barvu beige a Shane je powder blue, prostě modrý. První fotky miminek jsou tady v albu. Miminka mají tmavé oči, barvu jako hořká čokoláda a všechna jsou dumbo fuzzíci. K Vám mohou jít od 24. listopadu 2006. Fotky mláďat U.

 

U1. Černý fuzz kluk Uriáš - u Petra Vobořila a Eriany

 

U2. Černý f. kluk Utrejch - u Petra Vobořila a Eriany

U3. Fuzz černá holčička Umbra - u Pavlíny Znebejánkové, Karlovy Vary

U4. Černá fuzz Una zůstává doma.

U5. Fuzz černá holčička Ula - u Moniky Kurkové v Ústí nad Labem

**********************************************************

 

Miminka T *21.července 2006

 

Obrazek

 

Boulička Pod Bořněm x Angel z Myshakova - narodilo se 16 miminek, do 4. 8. 06 jich zůstalo 11 = 6 holčiček + 5 chlapečků. Všechna mimi jsou dumbatá, barvy beige a vysvětlalá beige, mají červené a někteří růžové oči. Foto vejlupků je v Albu InMailu nebo v Albu na králících. Pořád doma zbývá volný poslední solid beige sameček Tam, je i zaregistrovaný !!! Jeho bratr Tin Tin je nejlepším mladým potkanem 3. Speciální výstavy v Praze 2006.

Takhle maminka vypadala před a po porodu. 

 

**********************************************************

 Miminka S *23.června 2006


Via Sorrizy's (powder blue,irish) x Nik Pod Bořněm (dumbo, americký modrý, irish) mají 3 modrá dumbatá miminka. Powder blue holčička a modrý fuzzínek zůstávají doma, powder blue chlapečka bych nejraději měla co nejblíže... Od 8. července miminka vidí. Tady je pár fotek. Plyšáček powderáček je v dobrých rukách u Makushky.

**********************************************************
 

 Miminka Q *31.března 2006


Jerry alias RUNATURN EMARON je samec popsaný v rodokmenu jako Black Hooded Dalmatian, dovezený ze Stockholmu - Švédska Ch.s.Maratton (děkuji). Je registrovaný Chovný II, číslo P227/05 a nepříbuzný k současným samcům v ČR.

Angela má s Jerrym 9 miminek, odchovala jich 7, všechna jsou černá (uši standard) po tatínkovi a tři mají bílou čárku na čele, jen se podívejte SEM. Tatínek Jerry bydlel v kleci s dědečkem mimíšků Angelem a černým Bojínkem. Povahově byl nejmírnější ze samců, snášel se se všemi kluky a nerad se pral (to se utíkal ke mě schovat). Angela je béžová dumbo odd-eye dáma, mezi holkami dominantní, ale s lidmi mazlivá, poslušná. Vzhledem je dokonalá kopie otce Angela z Myshakova. Tato mimi jsou její poslední. Fotky z rodinného života najdete tady. 

**********************************************************


NAVRCHOLU.cz