Jdi na obsah Jdi na menu
 


Miluji hoax

29. 9. 2011

 Z Jennifer Kassi,
Ahojky,
Přeji vám dobrý den a komplimenty na den, jsem si jist, že budete překvapení, přijmout tento dopis od kompletního strenger jako jsem já, a proto moje omluva. Já jsem Vás kontaktovat kvůli situaci jsem do. Jsem slečna Jennifer Kassi, daugther pozdě a šéf Mrs.Tanoh Kassi republiky Cote d'Ivoire (Pobřeží slonoviny). Moje matka zemřela, když jsem trochu věku a já jsem jedináček. Žila jsem s otcem v Abidjanu město známé jako ekonomický kapitál Pobřeží slonoviny největší kakaa produkovat národ v Africe, kde můj otec měl své zemědělské podnikání. Můj otec je bohaté kakaa a zlata Marchant, ale bohužel byl zabit poslední době jeho místní obchodní partner během obchodního jednání v hotelu zde. Po smrti mého otce bylo plánováno jeho zlý bratr, protože on byl nenasytný, že můj otec by mohl využít svého wealths podvést v rodinných záležitostech.

Po otcově pohřbu, zlý strýc tookover mého otce, vlastnosti, zatímco on věřil, že jsem příliš mladý, aby přetáhnout vlastnosti s ním. Ohlásil jsem ho, aby někteří lidé ale nemohli nic dělat, než ho podporovat, protože byl jim nějaké peníze, aby ho podporují, není spravedlnost Proto jsem se rozhodl odejít vlastnosti pro něj a uteče, protože se vyvíjet větší tlak na mě a Chce, abych mrtvých pro něj být spokojeni. Já jsem v současné době skrývá někde v zemi, kde nemůžete vidět mě, zatím chci přestěhovat do země, za svůj život a kvůli, aby se dále s mým vzděláním.

My Vás mohli kontaktovat, je, že chci, abyste mi pomohl převést částku pět milionů dvě stě tisíc dolarů Spojených států (USD 5, 200,000.00), které můj otec odešel na prozatímní účet u některé z evropských bank v Evropě se svým jménem jako nejbližší příbuzní jeho jediné dítě. Můj otec dostal peníze ze svého zemědělského podnikání ve své zemi. Řekl mi o peníze, než zemřel, a on mi poradil, že investice v cizí zemi pro svou budoucnost. Jsem jediná osoba, která ví o peníze v rodině. Tam jsou některé podmínky a dohody, které můj otec podepsal s bankou při vkladu, z toho důvodu, ředitel banky chtějí, abych jmenoval můj strážný do banky žádat o peníze, jinak banka bude mít peníze, až jsem dosáhnout až 25 let jako jeden dohody.

Nyní, když můj zlý strýc je po mém životě, a nechci, aby věděl, o tom peníze, a tak jsem se rozhodl vybrat si jakoukoli osobu ve své zemi opatrovnictví. To je důvod, proč jsem se vás kontaktovat, abyste mé gaurdian k převodu těchto peněz a investic ve vaší zemi. Chci, abys byla mou pomoc, abych jmenoval vám do banky jako můj zástupce tak, že banka převede peníze na váš účet tam a ihned po převodu já dostanu vízum vstupenka na setkání s Vámi se tam a zůstat tam dále se mé vzdělání, zatímco vy investovat peníze, pro mě do výnosných investic, jako jsou nemovitosti nebo hotelnictví.
Budu rád, že vám 15% z celkové peníze jako odměnu za pomoc a pokud jsme v dobrém vztahu, můžeme se dělí o zisky z investic. Tento převod může být dokončena během 7-dny jako bankéř mi řekl. Ujišťuji vás, že tento projekt je bez rizika. Odpovězte prosím na moji e-mailovou adresu
jenniferprivate1@yahoo.com hned o další podrobnosti,


Díky a Bůh vám žehnej,
Jennifer Kassi. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Má smysl pro humor

(Milan, 7. 12. 2011 21:16)

Docela vtipné a neurážející podfuk.Jistě je milá a ráda se baví!!!!!!!!!!

??

(sem23@email.cz, 6. 12. 2011 13:12)

Cci se zeptat tohle je nějaký spam me to přišlo take na email